K-Market Nuorgam palvelee Kauppakeskus Nuorgamissa

Ota yhteyttä
Kauppakuvake

Kauppakeskus Nuorgamista löydät K-Market Nuorgamin, EU:n pohjoisimman ruokakaupan. Sijaitsemme Tenojoen varrella Nuorgamissa aivan Norjan rajalla. Tule meille ruokaostoksille!

 

Vastaamme mielellämme myös kaikkiin kysymyksiin puhelimitse. Halutessasi voit jättää viestin yhteydenottolomakkeella.

Täyden palvelun ruokakauppa

K-Market Nuorgam on täyden palvelun ruokakauppa Nuorgamissa. Olemme palvelleet asiakkaita lämpimästi jo pitkään. Osa muistaa meidät nimellä K-Market Auralan säästö.

 

Löydät meiltä laajan valikoiman elintarvikkeita – pohjoinen sijaintimme ei huononna ruokakauppamme palveluiden määrää tai tasoa, vaan päinvastoin!

 

Ruokakaupan palvelujen lisäksi saat meiltä:

Tutustu myös Kauppakeskus Nuorgamin ravintolaan ja majoituspalveluihin!

EU:n pohjoisin lihatiski

Myymälästämme löydät myös EU:n pohjoisimman palvelevan lihatiskin, jolla on pituutta 15 metriä! Tuotteemme ovat aina laadukkaita ja asianmukaisesti säilytettyjä. Asiantunteva henkilökuntamme antaa halutessasi vinkkejä parhaisiin resepteihin ja valmistustapoihin.

 

Seuraa tarjouksiamme!

Tarjoukset

Asioi verkkokaupassa

Verkkokaupastamme voit poimia tuotteet ostoskoriisi jo etukäteen. Pakkaamme tuotteet nopeaa noutoa varten.

Verkkokauppa

Kaasupullo täyteen!

Myymme kaupassamme AGA:n kaasupulloja ja vaihdamme tyhjät pullot täysiin. Valikoimiimme kuuluvat AGA:n kevyesti ja helposti liikuteltavat komposiittipullot, jotka ovat myös materiaalinsa ansiosta helppo pitää kunnossa. Hae meiltä kaasupullot kotiin, mökille, veneeseen tai grillaukseen!